contact@muresapartments.ro
+40 744 965 879

Despre noi


Tineri, entuziasti, dornici de a oferi exact ceea ce asteapta si ei sa gaseasa in vacantele lor sau, altfel spus, trateaza-i pe ceilalti exact asa cum ti-ar placea tie sa fii tratat, deviza de viata si de afaceri, aceasta este filosofia echipei de la Mures Apartments.

 

“Calatorim foarte mult si de fiecare data alegem sa locuim in apartamente inchiriate in regim hotelier. Avantaje sunt multiple, discretie, factori care tin de optimizarea bugetelor de vacanta si, mai presus de toate acestea, doar asa reusesti sa gusti din autenticitatea locala. In Lisabona am locuit pe o straduta ingusta langa Brasileira. Auzeam dimineata o doamna cantand la pian. Seara auzeam vecinii povestind in fata caselor. Aceasta este farmecul locului. In Amsterdam am locuit pe marginea unui canal. De pe terasa casei aveam vedere catre casa Annei Frank. In Paris am locuit in Cartierul Latin in apropierea unei terase pe care se adunau tineri muzicieni. Acestea sunt aromele fiecarui loc. Un hotel nu iti poate oferi astfel de experiente.Ne-am propus sa le oferim si celor care ajung la Tirgu Mures posibilitatea de a gusta din atmosfera acestor locuri.”

Mures Apartment Central

Mures Central Apartment este amenajat intr-o cladire istorica din centrul orasului Tirgu Mures. Se afla in PiaÈ›a Trandafirilor si ofera o unitate de cazare in sistem self-catering, cu WiFi gratuit.

Apartamentul are aer conditionat si un balcon mobilat cu vedere la curtea interioara. Pune la dispozitie o camera de zi cu bucatarie in plan deschis, canapea extensibila si masa. Ofera 2 TV-uri cu ecran plat si baie proprie cu dus, bideu și articole de toaleta gratuite.

In apropiere se gasesc numeroase restaurante, baruri si puburi. Cea mai apropiata statie de autobuz este situata chiar in fata cladirii. Gara Targu Mures se afla la 2 km, iar cetatea medievala a orasului, la mai putin de 10 minute de mers pe jos.

Proprietatea ofera parcare gratuita. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Targu Mures, situat la 14 km de proprietate. La cerere, pot fi aranjate servicii de transfer. Orasul medieval Sighisoara se afla la 60 km.