contact@muresapartments.ro
+40 744 965 879

BILLION STAR HOTEL – SUCCES PESTE HOTARE

11-01-2016 / vizualizări: 700

Pentru cei care nu îi cunosc povestea, filmul Billion Star Hotel este un lung metraj independent finanțat din resure private, care iată, după mai bine de 4 ani de la debut începe să își culeaga roadele.

Produs de către GAT Films Transilvania, în regia lui Alecs Năstoiu și avându-l ca producător pe Ovidiu Vasu, filmul spune povestea a trei oameni ai străzii care se întâlnesc în Gara Mică din Târgu Mureș unde găsesc, simultan, o geantă cu bani.

Deși în țară premiera va avea loc pe data de 16 februarie 2016, acesta a fost deja premiat peste hotare în cadrul US International Film Festival unde a câștigat premiul pentru Cel Mai Bun Film Străin.

 

Așteptăm cu nerăbdare premiera filmului, însă până atunci puteti viziona pe Youtube videoclipul piesei oficiale, Billion Star Hotel, interpretată tot de un târgumureșean, Vizi Imre.

Link video: https://www.youtube.com/watch?v=aMh-spjLoLA

 

Pentru detalii legate de viitoarele succese ale peliculei românești, precum și informații la zi despre premieră vizitați situl oficial al filmului (http://billionstarhotel.ro/) sau pagina de Facebook (https://www.facebook.com/BillionStarHotelTheMovie).

 

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/BillionStarHotelTheMovie